tenggelam

terlalu banyak aku nak tulis. tapi bukan sekarang. . sbb aku cuma reti bercerita ttg things before it is done and over; sedang aku kini...

horrible.

everytime ada orang cakap aku menginspirasi dia untuk jadi mak yang baik, yang sabar, yang kuat semangat, yang kuat, yang apebende yang...

susu

beberapa minggu lepas, ketika dikunjungi keluarga dari kampung, tersampailah melalui cuping telinga aku tentang adanya sanak saudara jauh...

stay / go

in case ada yang mencari a good psychiatrist untuk diri sendiri atau famili; dr hamidin awang. hospital pantai. . i am sure ada berjuta...

cakap

zaman ni semua orang nak ada bisnes. nak jadi founder. nak jadi boss. . buta2 semata percaya lidah2 bersalut kerak yang memulakan...

ok let’s go.

sebab aku mmg manusia berjilid— dan aku ada penyakit suka lalu jalan jauh walhal kedai runcit ada depan rumah je; guide me. . bagi soalan...

perempuan dan jamban

dari pandangan aku yang sedang berbaring dalam tub. . i have always love tall ceilings. especially bathroom. pompuan, kot. tempat...

rindu

ada banyak yang saya nak tulis. ada banyak yang saya nak cakap. tapi saya rasa seolahnya saya dah hilang apa yang menjadikan saya saya...

mati hidup kembali.

aku tak pernah sangka aku akan kembali menulis tanpa had perkataan. di sini; jauh dari semua kecuali yang mencari. semoga aku ketemu...